Restaurant MÒN Antwerpen

Onze kaart

Op de kaart van MÒN staan vlees van eigen wei, vis en groenten in de Josper-grill op 400 graden. In alle puurheid. Vol smaak. Met een touch van de chef en altijd lekker. Ook als het om desserts gaat of gerechten voor de kinderen.

Bekijk de nieuwe kaartReserveer hier

Voorgerechten

Kroket van drie soorten kaas – Citroen / Peterselie -€14

Kroket van rivierkreeft – Infuus van bisque – €17

Carpaccio van “Limousin” rundvlees – Notensla / Parmezaanse kaas / pijnboompitten -€17

Mergpijp uit de Josper – gremolata | toast – €12

Vitello Tonnato – Gegrild kalfsvlees | tonijnsaus | Kapperappeltjes – €20

Soep van seizoensgroenten – €10

Steak Tartaar Pièmontése – Parmezaanse kaas | pesto | zongedroogde tomaat -€16

Gegrilde seizoensgroenten – Olijfolie “Fruité Noir” | Parmezaanse kaas – €14

In eigen atelier bereide, gegrilde worst – Zwarte pens en jonagold of Thai Beef – €12

Ardoise au Camembert  – Gandaham |  chorizobroodje | rucola | zongedroogde tomaat €18

Artisanale Limousin-kroketjes ‘Millevaches’ –  Dragonmayonaise €15

SUGGESTIES – NIEUW

Zeeuwse Creuse oesters – 6 stuks – €20

Sint-Jacobsvruchten – Gele linzen | spek | bloemkool | kalfsjus – €23

 

Hoofdgerechten

Entrecôte – €34

Ossenhaas – €38

Steak – €25

Zesrib – €35

Paling “Josper” – Tuinbonen | zilveruitje | wilde rijst € 28 – NIEUW 

Kabeljauw “Josper” – Met rivierkreeftstaartjes | mousseline | puree € 28 – NIEUW

Gegratineerd witloof  – Kaas | hesp € 18 – NIEUW

In eigen atelier bereide, gegrilde worst – Zwarte pens en jonagold of Thai Beef – €12

Ribstuk van “Mangalica”-varken – Cross & Blackwell – €29

Limousin “Robespierre” (wordt steeds blue geserveerd) – Ruccola / Parmezaan / balsamico / Arbequina – €35

Osso Bucco – €22

Steak tartaar (rauw) – rauwkostsalade /frietjes – €22

Steak tartaar Piémontése (rauw) – Parmezaanse kaas / pesto / zongedroogde tomaat / sla / frietjes – €23

Hamburger –€19

Stoofvlees met Triple d’Anvers – €18

Vol au vent van Mechelse koekoek – Mousseline – €18

Gegrilde seizoensgroenten – Olijfolie “Fruité Noir” / Parmezaanse kaas – €18

Mergpijpje (als bijgerecht) – €9

SUGGESTIES

Hertenfilet – Gebraden witloof | veenbes | knolselder | wildjus €35 – NIEUW

Angus burger – Cheddar | spek € 22 – NIEUW

 

Salades

Caesar Salad ” Josper” – Mechelse koekoek | Gegrilde brioche | Parmezaanse kaas – €21

Thai beef salade – koriander | chili | look – €22

Salade geitenkaas – Spek | appel | honingdressing – €22

Quinoa salade – Gerookte zalm – €25

Salade Niçoise – Gegrilde tonijn | groene boontjes | ansjovis | aardappel | tomaat – €26 – NIEUW

Griekse vegetarische salade – Feta | Griekse pasta | gekonfijte tomaat | rode ui | pesto – €19 – NIEUW

Desserts

Dame Blanche  €11

Café Glacé – Mokka roomijs | slagroom € 11

Mousse van Whisky  – gekonfijte sinas  €11

Ananas uit de Josper – IJzerkruid | sorbet van papaya €11

Tarte Tatin – kaneelroomijs – €11

Bitter chocoladetaartje  €11

Crema Catalana – met sinaas – €11

Gekarameliseerde Conférence peer – Nougat glacé | coulis van passievrucht € 12.00 – NIEUW

Krokantje van Fourme d’ Ambert – Slaatje met honingvinaigrette | macadamia € 13.00 – NIEUW

Voor kinderen

Spaghetti Bolognaise – €12

Videe – €12

Mini-hamburger – €12

Steak – €12

Kabeljauwkrokantjes – Tartaarsaus – €12

Pin It on Pinterest

Share This