Restaurant MÒN Antwerpen

Onze kaart

Op de kaart van MÒN staan vlees van eigen wei, vis en groenten in de Josper-grill op 400 graden. In alle puurheid. Vol smaak. Met een touch van de chef en altijd lekker. Ook als het om desserts gaat of gerechten voor de kinderen.

Bekijk de nieuwe kaartReserveer hier

Voorgerechten

Zeeuwse Creuse oesters (6 stuks) – € 20.00

Kroket van drie soorten kaas – Citroen / Peterselie – €15

Kroket van rivierkreeft – Infuus van bisque – €17

Artisanale Limousin-kroketjes ‘Millevaches’ –  Dragonmayonaise €15

Carpaccio van “Limousin” rundvlees – Notensla / Parmezaanse kaas / pijnboompitten -€17

Mergpijp uit de Josper – gremolata | toast – €12

Vitello Tonnato – Gegrild kalfsvlees | tonijnsaus | Kapperappeltjes – €20

Soep van seizoensgroenten – €10

Steak Tartaar Pièmontése – Parmezaanse kaas | pesto | zongedroogde tomaat -€16

Gegrilde seizoensgroenten – Olijfolie “Fruité Noir” | Parmezaanse kaas – €14

In eigen atelier bereide, gegrilde worst – Met zwarte pens en jonagold of met Thai Beef – €13

Ardoise au Camembert  – Gandaham |  chorizobroodje | rucola | zongedroogde tomaat €18

Gerookte zalm – Peterselie | ui | toast € 17

SUGGESTIES – NIEUW

Kalfszwezerik – Zoete aardappel | pastinaak | tuinboontjes | rode wijnsaus – € 23

Duo Sint-Jacobsvrucht – Tartaar | rode peper | avocado | limoen € 22

Hoofdgerechten

Entrecôte Limousin – €34

Ossenhaas Limousin – €36

Steak Limousin – €25

Zesrib Limousin – €35

In eigen atelier bereide, gegrilde worst – Met zwarte pens en jonagold of met Thai Beef -€20

Kalfsribstuk “Limousin” – € 29.00

Alle bovenstaande gerechten worden geserveerd met garnituur naar keuze:

  • Gegrilde groenten of rauwkostsalade
  • Frietjes of puree of aardappel in de schil
  • Vleesjus, béarnaise, champignonroomsaus of peperroomsaus

Mergpijpje (als bijgerecht) – €9

Limousin “Robespierre” (wordt steeds bleu geserveerd) – Ruccola / Parmezaan / balsamico / Arbequina – €35

Kabeljauw “Josper” – Met rivierkreeftstaartjes | mousseline | puree € 28 

Stoofvlees met Triple d’Anvers – €19

Vol au vent  – Sla frietjes – €19

Gegratineerd witloof  – Kaas | hesp € 18

Steak tartaar Classic (rauw) – Rauwkostsalade | frietjes – €22

Steak tartaar Piémontése (rauw) – Parmezaanse kaas | pesto | zongedroogde tomaat | sla | frietjes – €23

Hamburger – Frietjes  |  vleesjus – €19

Angus burger – cheddar | spek – 22

Gegrilde seizoensgroenten – Olijfolie “Fruité Noir” | Parmezaanse kaas – €18

Scampi uit de Josper – Kruidenlookboter € 23

SUGGESTIES

Baby Tarbot “Josper” – Aardappelpuree | buffel mozzarella | savooi | beukenzwam –  € 40.00

Dry Aged Beef van eigen wei (voor twee personen) – € 79.00


 

 

 

Salades

Caesar Salad ” Josper” – Mechelse koekoek | Gegrilde brioche | Parmezaanse kaas – €21

Thai beef salade – koriander | chili | look – €22

Salade geitenkaas – Spek | appel | honingdressing – €22

Quinoa salade – Gerookte zalm – €25

Salade Niçoise – Gegrilde tonijn | groene boontjes | ansjovis | aardappel | tomaat – €26

 

Desserts

Dame Blanche  €11

Café Glacé – Mokka roomijs | slagroom € 11

Mousse van Whisky  – gekonfijte sinas  €11

Ananas uit de Josper – IJzerkruid | sorbet van papaya €11

Tarte Tatin – kaneelroomijs – €11

Bitter chocoladetaartje  €11

Crema Catalana – met sinaas – €11

Gekarameliseerde Conférence peer – Nougat glacé | coulis van passievrucht € 12.00 – NIEUW

Krokantje van Fourme d’ Ambert – Slaatje met honingvinaigrette | macadamia € 13.00 – NIEUW

Voor kinderen

Spaghetti Bolognaise – €12

Videe – €12

Mini-hamburger – €12

Steak – €12

Kabeljauwkrokantjes – Tartaarsaus – €12

Pin It on Pinterest

Share This