Restaurant MÒN Antwerpen

Onze kaart

Op de kaart van MÒN staan vlees van eigen wei, vis en groenten in de Josper-grill op 400 graden. In alle puurheid. Vol smaak. Met een touch van de chef en altijd lekker. Ook als het om desserts gaat of gerechten voor de kinderen.

Bekijk de nieuwe kaartReserveer hier

Voorgerechten

Soep van seizoensgroenten – € 10

Kroket van drie soorten kaas – Citroen | Peterselie – € 15

Kroket van rivierkreeft – Infuus van bisque – € 17

Artisanale Limousin-kroketjes ‘Millevaches’ –  Dragonmayonaise – € 15

Carpaccio van “Limousin” rundvlees – Notensla | Parmezaanse kaas | pijnboompitten – € 17

Gerookte zalm – Peterselie | ui | toast – € 17

Mergpijp uit de Josper – gremolata | toast – € 12

Vitello Tonnato – Gegrild kalfsvlees | tonijnsaus | Kapperappeltjes – € 20

Steak Tartaar Pièmontése – Parmezaanse kaas | pesto | zongedroogde tomaat – € 16

Gegrilde seizoensgroenten – Olijfolie “Fruité Noir” | Parmezaanse kaas – € 14

In eigen atelier bereide, gegrilde worst – Met zwarte pens en jonagold vulling – € 13

Ardoise au Camembert  – Gandaham |  chorizobroodje | rucola | zongedroogde tomaat – € 18

Hoofdgerechten

Entrecôte Limousin – € 34

Ossenhaas Limousin – € 36

Steak Limousin – € 25

Zesrib Limousin – € 35

In eigen atelier bereide, gegrilde worst – Met zwarte pens en jonagold vulling – € 20

Iberisch varkensribstuk – Cross & Blackwell – € 29.00

Alle bovenstaande gerechten worden geserveerd met garnituur naar keuze:

Gegrilde groenten of rauwkostsalade
Frietjes of puree of aardappel in de schil
Vleesjus, béarnaise, champignonroomsaus of peperroomsaus

 

Mergpijpje (als bijgerecht) – € 9

Limousin “Robespierre” (wordt steeds bleu geserveerd) – Ruccola / Parmezaan / balsamico / Arbequina – € 35

Kabeljauw “Josper” – Met rivierkreeftstaartjes | mousseline | puree – € 28 

Scampi “Josper” – Kruidenlookboter – € 23.00

Stoofvlees met Triple d’Anvers – € 19

Vol au vent  – Sla frietjes – € 19

Gegratineerd witloof – Kaas | hesp – € 18

Steak tartaar Classic (rauw) – Rauwkostsalade | frietjes – € 22

Steak tartaar Piémontése (rauw) – Parmezaanse kaas | pesto | zongedroogde tomaat | sla | frietjes – € 23

Angus burger – cheddar | spek – € 22

Gegrilde seizoensgroenten – Olijfolie “Fruité Noir” | Parmezaanse kaas – € 18

 

SUGGESTIES

Fazant met Fine champagnesaus – Wintergarnituur | amandelkroketjes€ 35

Haasfilet Harlekijn – Wintergarnituur | amandelkroketjes – € 35

Salades

Caesar Salad ” Josper” – Mechelse koekoek | Gegrilde brioche | Parmezaanse kaas – €21

Thai beef salade – koriander | chili | look – €22

Salade geitenkaas – Spek | appel | honingdressing – €22

Quinoa salade – Gerookte zalm – €25

Salade Niçoise – Gegrilde tonijn | groene boontjes | ansjovis | aardappel | tomaat – €26

Caesar Salad ” Josper” – Mechelse koekoek | Gegrilde brioche | Parmezaanse kaas – €21

Thai beef salade – koriander | chili | look – €22

Salade geitenkaas – Spek | appel | honingdressing – €22

Quinoa salade – Gerookte zalm – €25

Salade Niçoise – Gegrilde tonijn | groene boontjes | ansjovis | aardappel | tomaat – €26

Desserts

Crema Catalana – met sinaas – € 11

Dame Blanche – € 11

Café Glacé – Mokka roomijs | slagroom – € 11

Ananas uit de Josper – ijzerkruid | sorbet van papaya€ 11

Tarte Tatin – kaneelroomijs – € 11

Bitter chocoladetaartje – € 11

Tiramisu – € 11

Roomijs van Griekse yoghurt – Amarenakers – € 11

Cheesecake – Rabarber | gekonfijte kumquat | bosbes – € 12

Crema Catalana – met sinaas – € 11

Dame Blanche – € 11

Café Glacé – Mokka roomijs | slagroom – € 11

Ananas uit de Josper – ijzerkruid | sorbet van papaya€ 11

Tarte Tatin – kaneelroomijs – € 11

Bitter chocoladetaartje – € 11

Tiramisu – € 11

Roomijs van Griekse yoghurt – Amarenakers – € 11

Cheesecake – Rabarber | gekonfijte kumquat | bosbes – € 12

Voor kinderen

Tot 12 jaar

Spaghetti Bolognaise – €12

Videe – €12

Mini-hamburger – €12

Steak – €12

Kabeljauwkrokantjes – Tartaarsaus – €12

Spaghetti Bolognaise – €12

Videe – €12

Mini-hamburger – €12

Steak – €12

Kabeljauwkrokantjes – Tartaarsaus – €12

Pin It on Pinterest

Share This