Restaurant Món

Bij salons van Edel

 

Restaurant MÓN in Wilrijk maakt deel uit van Salons van Edel, een geheel van feest- en eventzalen. Naast de A12, net voor of achter het viaduct al naargelang u van Brussel of van Antwerpen komt. Het ligt verscholen in een wandelpark maar is makkelijk te vinden en bereikbaar, ideaal voor lunches en diners. MÓN serveert vlees van eigen wei, vis en groenten uit de Josper grill. Altijd lekker, altijd gezellig.

Lunch (12:00u – 14:30u): Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Diner (18:00u – 21:30u): Vrijdag en zaterdag.

Op zondag is restaurant Mon Wilrijk gesloten. Wij verwelkomen u graag in restaurant Mon op ’t Eilandje.

 

DetailsReserveer Món

Monumentaal kader

Restaurant MÓN in Wilrijk maakt deel uit van het feestzalencomplex Salons van Edel in Wilrijk, het 700 jaar oud gerenoveerde Hof Ter Beke met alles er op en er aan: een prachtige oprijlaan, een slotgracht, een machtige binnenplein, een wandelpark en een vijver met fontein. En natuurlijk het kasteel met haar koetshuizen die doen dromen.

In de JOSPER-grill

Bij MÓN gebruikt de chef een Josper®-oven, made in Barcelona. Een Josper combineert al het goede van de grill en van de barbecue. De temperatuur, die kan oplopen tot 400°C, zorgt voor de perfecte textuur en het behoud van alle smaak. De houtskool zorgt dan weer voor de subtiele toets van echt vuur.

Van eigen wei

Het rundsvlees van restaurant MÓN wordt geleverd door Atelier Millevaches, een slagerij vlakbij op ’t Eilandje in Antwerpen. Millevaches is niet alleen een slagerij maar ook een boerderij in Frankrijk waar het atelier haar Limousin, Black Angus en Aubrac-runderen en haar Cul Noir- en Mangalica-varkens een echt leven geeft. Tot hun tijd gekomen is.

MÓN Wilrijk

Pin It on Pinterest

Share This